" Ép testben ép lélek".
Cégünk hitvallását jobban meg sem lehetne fogalmazni.

A Teabird kft. 2015 óta van jelen a piacon, bár a hivatalos webshopos forgalmazás 2016. Áprilisában kezdődött el. A kezdetektől arra törekszünk, hogy vásárlóink figyeljenek oda a testi és lelki épségükre egyenlő arányban. Kiegyensúlyozott életmód csak a kettő területre való odafigyeléssel lehetséges. Bár saját teáink főként a testi tisztulásra, méregtelenítésre koncentrálódnak, igyekszünk egyéb melléktermékekkel a lelki felfrissülést is támogatni. 2020-ban ebből a célból indítjuk el 21 napos Tisztító Programunkat, mely a lelki feltöltődésre és tisztulásra is tippeket, módszereket ajánl.

Cégünk vezetője: Vass Rebeka

Vass Rebeka Hungaropack

Egy váratlan vese-betegségnek köszönhetem, hogy a természetes gyógymód és a gyógynövények irányába fordultam. A Tisztító Tea-Kúra is ennek eredményeképp született. Nálam a testi és lelki életmódváltoztatásra egyaránt szükség volt a gyógyuláshoz, így ezt szeretném tovább adni is.

Vass Rebeka

Tulajdonos, Teabird Kft.

kézműves termék

Termékeink 90%-ban kézműves termékek. Mindössze a gyógynövény filterekbe való töltése történik gépek segítségével, azaz a filterezési munkálatok.

A speciális mennyiségű gyógynövénykeveréket Dr. Molnár Csaba alkotta meg. A különleges dobozunkat is lehetetlen lenne gépekkel hajtogatni és ragasztani, így az is kézi munkával történik. 

Nyilvánvaló hátránya a kézműves terméknek, hogy nem tudunk egyszerre tízezres, százezres tételben gyártani a gyógynövény teákból. És van, hogy egy előre nem várt nagyobb rendelés esetén akár hónapokra is leállunk az értékesítéssel.

Viszont bízunk benne, hogy a végeredményért megéri a magasabb előállítási költség, idő és energia. Így vásárlóink egy minőségi, szívvel-lélekkel készült terméket vehetnek a kezükbe!

Eredményeink

1
Vásárló

Saját weboldalunk vásárlói

1
éve a piacon

2015 óta a piacon vagyunk

1
Követő

A közösségi médiában is számos követőre tettünk szert

Vásárlói tapasztalatok

Nagyon meg vagyok elégedve a teával, a Fitt-tea kúrát próbáltam ki, már a harmadik nap után éreztem a hatását, kevesebbet ettem mint szoktam, eltelítődött a gyomrom, energiám is több, fogytam is, úgy, hogy nagyon jó.
Kiss Diána
Facebook
1 hete szedem a tisztito teajukat, egyenlore meg nem vettem eszre sok valtozast, de meg kivancsian varom a hatasat hiszen a fitt tea meg hatravan!
Sulyán Nikolett
Facebook