Szeretnél te is gyógynövények segítségével lefogyni?

Gyógynövényekkel a plusz kilók ellen? Igen, bizonyítottan hatásos. Egyes gyógynövények teltségérzetet okoznak, ezáltal csökken az étvágyunk, míg más gyógynövények az anyagcsere gyorsításban segítenek. Természetesen azzal is mindenki tisztában van, hogy a látványos súlycsökkentéshez elengedhetetlen a rendszeres mozgás is, viszont ezek a gyógynövények igen hatákonyan segítenek a fogyókúrában, alakformálásban:

Citromfű: Frissítő hatású, e mellett felgyorsítja az anyagcserét. A zsírt energiává alakítja, ezáltal többlet erőt ad az edzéshez, mozgáshoz.

Bazsalikom: A bazsalikom hatóanyagai a zsírraktárakat törik fel, ezáltal fokozza az anyagcserét és mérsékelten vízhajtó.

Málnalevél: A málnalevél hatását évtizedek óta vizsgálják. Több tanulmány is bebizonyította, hogy izomerősítő hatása van. Így, ha valaki edzés mellé fogyasztja, bizonyítottan segíti az izmok ütemesebb erősödését.

Zöld tea: Talán ez az egyik legnépszerűbb gyógynövény a plusz kilók ellen. Rengeteg tanulmány, kutatás és kísérlet bizonyította be, hogy a zöld tea fogyasztó hatású. Csökkenti a vérzsír és testzsír mennyiségét is. Bizonyított tény viszont az is, hogy a zöld tea speciális kombinálása egyéb gyógynövényekkel hatványozottan felfokozza a fogyasztó hatását.

21 napos Tisztító Tea-Kúra

A Tisztító Tea-Kúra Dr. Molnár Csaba orvos, természetgyógyász fejlesztése alapján készült. 3 heti adagot tartalmaz FILTERES kiszerelésben.

tisztító tea-kúra