Milyen a 21 napos Tisztító Program?

Biztosan te is voltál már olyan életszakaszodban, amikor szükséged volt valamilyen változásra, “újra-töltődésre”. Lehet ez komolyabb probléma, lelki trauma, szakítás, munkanélküliség vagy esetleg kilátástalanság, céltalanság. Az is lehet, hogy egyszerűen változtatni szeretnél az életmódodon vagy szürkének és unalmasnak tűnnek a hétköznapok.

A 21 napos Tisztító Program mindegyik esetén segíthet. A problémáidat nem fogja megoldani, de segít, hogy kimozdítson jelen állapotodból. Mi nem csak a test méregtelenítésére, hanem a lélek feltöltődésére is ugyanúgy koncentrálunk!

MINTA-TERVEK

A 21 napos Tisztító Program program-füzetében különböző “minta-terveket” is megosztunk. A csomag tartalma egy saját kitöltetlen program-naptár, melyben saját magadnak alakíthatod ki a programodat. Ha viszont a bevált mintákra szeretnél hagyatkozni, akkor választhatsz a füzetből is. 

Az első fontos pont az étrend kialakítása, melyről tippeket találhatsz a program-füzetben, de egy számodra bevált diétát is tarthatsz. És ehhez tartozik a Tisztító Tea-Kúra fogyasztása: reggeli a nappali változaté, este pedig az éjszakaié.

 

 

A második a mozgás. Melyre szintén több féle lehetőséget megosztunk veled. A lényeg, hogy minden napra legalább 30 perc mozgást iktass be. 

 

 

 

És a harmadik pont, ami nélkül nem lenne igazi a méregtelenítés: a lelki feltöltődés. Melyre rengeteg módszert sorolunk fel. Kezdve a meditácitól, zenehallgatáson át a filmekig, könyvekig. Nagyon fontos, hogy erre is minden nap kell szánni időt. A módszert magad választhatod ki és írhatod be a naptáradba. 

"2 hónappal ezelőtt egy kemény szakításon mentem keresztül a 2 éves gyermekem apjával. Mondanom se kell, hogy kicsúszott a lábam alól a talaj. Azt gondoltam, hogy ez a program segíthet nekem...A minta-terveknél találtam a szakításra egy napirendet. Alig vártam, hogy elkezdjem. Reggel Napébresztő-Jógával indítottam, míg a kisfiam reggelizett, délben, mikor aludt, megnéztem az Ízek,imák, szerelmek-et és én még estére is beszorítottam egy kis énidőt. Ittam a teát lelkesen, és elhatároztam, hogy minden második nap húsmentesen, cukormentesen étkezünk. Nekem a 14. napra helyreállt a lelki békém. 🙂 A program-füzetben javasolt meditációs Youtube csatornát is bátran ajánlom mindenkinek. Nem mondom, hogy minden megoldódott, de tudatos változtatásokkal, és napi szintű odafigyeléssel magamra ezerszer jobban vagyok!"

Ani

A 21 napos Tisztító Program kulcsa a tudatos tervezésben rejlik. Ezért is javasoljuk, hogy már az első napban pontos beosztás legyen legalább egy héttel előre. Tartsd be a napi ellenőrzőlistát is. Így lehet garantált a jobb közérzet! Ha egyszerre változtatsz az életmódodon és a lelki állapotodon, e mellett pedig törődsz a testeddel, akkor elkerülhetetlen a változás.

"Tényleg bevált! Azt hittem, hogy a tea rossz ízű lesz, nem vagyok az a teázós típus. De egész kellemes volt az íze. Én még fogytam is, de az étrendemen is változtattam. Ajánlom!"
" A program legjobb része szerintem az a sok sok tipp a lelki feltöltődés oldalon van. Filmek, zenék, könyvek. Mindent kipróbáltam. Igazából a saját gondolkozásomon változtattam a legtöbbet."
" Az biztos, hogy minden nap oda kell figyelni, hogy mindent be tudj tervezni. Én két kisgyerekkel is meg tudtam oldani, hogy legalább 30 percet mozogjak és még este a kis lelkemmel is törődjek"

21 napos Tisztító Program