Tea fogyasztása gyógyszer szedése mellett, betegségek esetén

Gyógyszer szedése mellett fogyaszthatom a teákat? Ha igen, akkor kell-e időt hagyni a gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között?

Arra törekedtünk, hogy ne alkalmazzunk olyan gyógynövényeket, melyeknek bizonyos gyógyszerekkel együtt alkalmazva, mellékhatásaik vannak. Ennek ellenére, kérd ki a gyógyszert felíró orvos véleményét, vagy kérdezd meg orvos- tanácsadónkat. A gyógyszereket nem szokták gyógyteával bevenni. Javasoljuk fél óra eltéréssel a fogyasztást.

Van-e olyan betegség, amikor egyáltalán NEM ajánlott semmilyen gyógyteát fogyasztani?

Minden betegségre van megfelelő gyógynövény keverék. Természetesen nem mindig eredményeznek teljes gyógyulást, de abban az esetben is enyhíthetik a tüneteket, és csökkenthetik az alkalmazott gyógyszerek mellékhatását. Súlyos, fennálló betegségeknél kérd ki kezelő orvosod véleményét a gyógytea fogyasztásáról.

Hány hétig ihatok egy fajta Tea-Kúrát szünet nélkül?

Három hét után, négy-öt nap szünetet kell tartani. Érdemes több teakeverékünket felváltva alkalmazni.

Melyik napszakban érdemes a teát fogyasztanom?

A gyógynövényes teakeverékek a nap bármely szakaszában fogyaszthatóak. A Dr. Molnár Csaba által összeállított teakeverék hatásának elérése érdekében érdemes a doboz oldalán feltüntetett időszakban fogyasztani.

Gyógynövényről és gyógyhatásról

Van-e gyógyító hatása a teáknak?

A tea fogyasztásával nem helyettesíthető semmilyen gyógyszer vagy gyógykezelés. A gyógynövények viszont évszázadok óta segíthetnek egyes problémák enyhítésében, javulásában, melyet szakirodalmi és népgyógyászati tapasztalatok is alátámasztanak.

Ki állította össze a Tea-Kúra gyögynövényeit?

Dr. Molnár Csaba elismert orvos, természetgyógyász állította össze a gyógynövényeket minden Tea-Kúrához. A teakeverékekben speciális arányokat használt a minél kedvezőbb hatás elérése érdekében, hosszú múltú tapasztalata alapján.

Ki fogyaszthatja?

Terhes és szoptató nők fogyaszthatják-e a gyógyteákat? Mire kell odafigyelniük?

Az általunk bemutatott teák összetevői az alkalmazott mennyiségben, a javasolt adagolással nem okoznak problémát. De az egyénileg, ritkán előforduló allergiák, túlérzékenységek, betegségek, és gyógyszerszedés miatt ajánlatos kikérni kezelőorvosod véleményét.

Kisgyermekek fogyaszthatják-e a teákat?

Tizenkét éves kor alatt javasoljuk a speciálisan gyermekek számára összeállított teákat. Az általunk összeállított teák, a javasolt adagolással nem okoznak problémát. De az egyénileg, ritkán előforduló allergiák, túlérzékenységek, betegségek, és gyógyszerszedés miatt ajánlatos kikérni a gyermekorvosa véleményét.

Szállításról

Melyik területekre szállítjátok ki a teákat?

Magyarország teljes területére kiszállítjuk termékeinket 2-4 munkanapon belül.